eva-andersson

Senaste inläggen

Av Eva Andersson - 13 januari 2014 09:43

Hejsan!
Idag är det Måndag, och min andra vecka på praktiken. Ett härligt gäng jag har hamnat i tycker jag. Alltid glada och trevliga mot både kunder och sin personal. Idag är jag ledig från praktiken, för har en del telefon samtal att ringa, som jag inte hann med i Fredags. Så idag hoppas jag att alla samtal går som jag vill. För annars blir jag tokig. Jag fattar inte hur man kan vara så dum att man inte förstår vad man sysslar med. Jag har en del som är sant. Men de förstår inte det.

ANNONS
Av Eva Andersson - 7 januari 2014 06:56

Godmorgon!

Idag är det tisdag och min underbara man har precis åkt till jobbet.

Jag sitter här själv ett tag tills mina 2 pojkar vaknar. Så skönt med tysnaden så här på morgonen, innan pojkarna vaknar. Nu hinner man vakna till innan dagen börjar.

Idag är det min sista lediga dag, innan jag börjar min Apl. Ska bli så skönt att få återgå till vardagen, få träffa nya människor. Nä nu ska jag dricka mitt kaffe.

 

Se om jag kommer in och gör ett inlägg till.

 

Ha en underbar dag alla ni underbara människor

ANNONS
Av Eva Andersson - 5 januari 2014 19:10

Godkväll!
Idag va jag och mina 4 pojkar vid havet. Och där fick 3 av dem springa av sig, och leka av sig. Så nu kommer lite bilder där ifrån

...

Av Eva Andersson - 5 januari 2014 12:31

Hellu!

Hej vänner, idag är det Söndag. Och det är regnig och ruggigt ute idag. Så idag får vi se vad vi ska hitta på med. Finns ju inte så mycket att göra ute när det är sånt här väder.

Igår fick jag och pojkarna träffa en underbar tjej med hennes son. Vi gick en sväng på gågatan, sen blev det en liten tur hem till mig.

Idag har jag hunnit med en kopp kaffe (Glas), ätit frukost och varit ute med hunden.

Om 2 dagar åkere mina älskade pojkar hem till sin pappa, och då kommer det att bli skit tomt här.


Nu längtar jag till den 8 Januari, för då börjar jag min APL (Arbetsplats förlagt lärande (Praktik). Och om jag har tur så kan det bli anställning efter det. Ska bli skönt att få göra något som jag tycker om. Äntligen få komma ut och träffa lite folk.

Nä om man ska ta och göra något vettigt, som att sätta sig i soffan och titta på tv med mina 3 pojkar. Och göra mig ett till glas med kaffe.

 

Ha en fortsatt trevlig dag med er

Av Eva Andersson - 3 januari 2014 09:23

Godmorgon!
Tänkte att jag skulle lägga upp bilder på nyårsafton 2013-2014

Av Eva Andersson - 2 januari 2014 23:26

Hejsan!

Idag är det den 2 Januari 2014. Och jag har haft besök idag  .

Det va ju inget roligt besök kan jag lova. Men det kommer nog att ordna sig till slut.

Idag (även fler dagar) har jag fått höra av min minsta pojke, att han vill komma och bo hos mig. Så glad jag blir när han säger det till mig. Han vill verkligen bo här hos sin mamma. Men det finns en person som gör allt för att det inte ska ske. Men jag kommer att fortsätta kämpa för att det ska ske. Men det är långt dit än  .

Sen finns det en hel del jag jätte gärna skulle vilja skriva om här, men kan inte det.

 

Jag sitter här och är klar vaken, har för mycket att tänka på just nu, den enda gången jag kan tänka på saker och ting är kvällstid och nattetid, då barnen sover ( när jag har dem) och även när jag inte har dem. Allt snurrar i mitt huvud, kan inte få ut vissa saker ur  mitt huvud. Och det är skit jobbigt att ha ett huvud fullt med saker man inte vill tänka på. Men tyvär är det så. Tur är väll att jag kan tänka på annat när jag har barnen på dagtid.

 

Sen så tycker jag synd om min älskling som sitter uppe med mig nu ikväll. Jag tror han vet att jag skriver här, men även att jag har mycket att tänka på nu. Varför ska det vara så jäkla jobbigt?

 

 

Nyårsafton:

Hade vi en super härlig dag, kväll och lite natt, vi gick ner till hamnen och tittade på ett helt undrebart fint fyverkeri. Bilder kommer sen på det.

 

Sov så gott alla ni som kan och har fått sova inatt, jag kommer att vara uppe ett tag till iaf

 

Av Eva Andersson - 28 december 2013 13:39

Hejsan!

Jaha idag är det Lördag, och jag gör ingenting. Är så himmla seg. Ska inte göra så mycket idag hade jag tänkt. Blir nog att gå ut och borsta hunden, samt att ta en promenad.


Imorgon ska jag få hämta mina underbara barn. Ska ju ha dem över Nyår och fram till skolan börjar igen.


Det är inte så många besökare jag har. Ni får gärna skriv vad ni tycker att jag ska eller kan skriva om.


Nä nu ska jag stänga ner och försöka göra något vettigt.


Ha en fortsatt trevlig dag.

Av Eva Andersson - 27 december 2013 13:13

Hej!

Ja idag är det fredag. Och jag sitter och ringer en massa samtal. Men alla är upptagna i andra änden eller så är dem inte där alls.

Julaftonen klarade jag mig ganska bra trotts allt, men va väldigt tomt. Hade velat höra mina små barns skratt och prat. Men snart så så får jag hem 2 av mina barn iaf. Så snart som på söndag. Ska ha dem över nyår. Och till dagen innan dem börjar skolan igen.


Det kommer bli en himmla massa möten nu i januari.. Inget jag ser fram emot iaf men är ett måste för det som komma skall.


Nä mina vänner, nu ska jag fortsätta ringa mina samtal.Presentation


Hejsan!
Välkommen till min blogg. Här kommer ni att få läsa allt från himmel och jord.

Gästbok

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ eva-andersson med Blogkeen
Följ eva-andersson med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se